Udlejning af Mandskab & stagehands
Stabil og sikker arbejdskraft med mange års erfaring

Udlejning af Mandskab & stagehands

Har du brug for hjælp, så har Europaz mange års erfaring i udlejning af Mandskab & stagehands, hvor behov for professionelt opsætning af lydlys eller AV er af stor vigtighed for at skabe den helt rigtige opmærksomhed. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer og Tourproduktioner sørge for, at netop dit arrangement bliver en succes. Vigtigst for os er, at vi kan levere stabil arbejdskraft så alt kører planmæssigt så du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som aftalt.

Se også; Tourproduktion

Professionelt og stabil arbejdskraft

Vores Mandskab & stagehands er kompetente, engagerede og er alle en vigtig brik i helheden, der sikrer dig den kvalitet og stabilitet som Europaz er garant for.

Fuld forsikret

Når du lejer stagehands og teknikere hos Europaz er det naturligvis fuldt forsikrede.

Arbejdstøj og sko

Vi er selvfølgelig iklædt funktionelt arbejdstøj og sikkerhedssko når vi hyres til et arrangement.

Alle slags opgaver

Europaz’s Mandskab & stagehands spænder over en bred vifte, fra hands, lys designere, lyd teknikere, lys teknikere, AV teknikere og meget andet – lidt til alle typer arrangementer hvor lydlys eller AV indgår. Vi har håndteret store produktioner indenfor eksempelvis livemusik, teater og ballet – men også helt små arrangementer såsom stand-up og foredrag. Vi har været medvirkende til opsætning af baggear og scene til forskellige kunstnerer: Kim Larsen, Den Kongelige Ballet, Gnags, Anders Matthesen, Abba The Show, Rocazino, High School Musical, Henning Stærk , Tournesol mf.

Stabile, fleksible, trofaste, dygtige medhjælpere

Vi sikrer dig at vores Mandskab & stagehands er stabile, fleksible, trofaste, dygtige medhjælpere, som ved hvordan man skal håndtere forskelligt slags udstyr. Dette sikre vi ved at skabe en tæt dialog med dig og forstå dine behov. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor på baggrund af vores mange års erfaring den fornødne know-how omkring branchens lydlys og AV til at sikre det bedste forløb for dig.

Sammen med dig udarbejder vi en Mandskab & stagehands løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Det gøres ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde. Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe det bedste event for dig.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil LED Skærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV