Projektorer & lærred efter dine behov – skal du projektere billede på lærred?
MED VORES STORE UDVALG AF Projektorer & Lærred, KAN VI HJÆLPE DIG MED DIT ARRANGEMENT

Projektering af billeder med projektorer og lærreder

Projektorer og lærreder bliver i dag anvendt til mange forskellige typer arrangementer, hvor projektering af levende billeder er af stor vigtighed. Skal din virksomhed eller forening afholde et firmaarrangement, event & festkonference eller mødeMessestand & udstilling eller Produktlancering, kan vi med vores ekspertise indenfor AV være behjælpelige. Som en del af vores udvalg indenfor AV udstyr finder du projektorer og lærreder, som kan skræddersyes præcis efter dine ønsker og behov. Vi vil gerne med vores +42 års erfaring fra adskillige vellykkede arrangementer sørge for, at dit arrangement også bliver en succes. Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og nyde dit veltilrettelagte arrangement.

Vi sikrer dit arrangement trygt igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til forskellige typer arrangementer samt branchens varianter af projektorer og lærred. På baggrund af vores erfaring har derfor den fornødne know-how til at sikre, at dit arrangement også bliver en succes.

Sammen med dig udarbejder vi en projektorer-og lærred-løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Se vores udstyr under AV udstyr samt Storskærm

Professionelt og stabilt udstyr

Vi benytter udelukkende udstyr fra de førende producenter, for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre arrangement

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet

Vi går altid efter kvalitet da vi ved, at det er sådan man sikrer stabilitet, drift og gennemprøvet funktionalitet.

Projektorer og lærred i alle størrelser

Uanset om dit behov er stort eller småt, så kan vi hjælpe med projektorer og lærreder i alle størrelser – inden for dit budget. Da vi igennem vores mange års erfaring har leveret forskellige løsninger til projektering af billeder, hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Ingen projektorer og lærred uden god lyd

God dækkende og ikke mindst lækker lyd er alt afgørende for et vellykket arrangement. Da vi dagligt arbejder med udlejning af lyd, lys, scene & AV , kan vi naturligvis også tilbyde en samlet pakke af både lyd-lys-av og projektorer til jer til jeres projektering. Vi anvender kun lydlys og AV udstyr af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Vores mandskab har stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan sikre dit arrangement forløber helt efter planen.

Se et udpluk af vores projektorer og lærred
 • Epson EB-Z10005U 3LCD projektor

 • Panasonic PT-VX600 projektor

 • Barco SLM R12 projektor

   

   

  • Up to 12,000 ANSI lumens – 13,500 Center lumens
  • High-contrast level 1600:1 (up to 2000:1 in High Contrast Mode)
  • Dust filters to reduce the sensitivity to dust
  • Exceptional video performance
  • Seamless source switching and transition effects
  • Linked CLO (Constant Light Output) matches brightness levels of SLM projectors in multiple-screen setups

  https://www.barco.com/en/Products/Projectors/Large-venue-projectors/SXGA-12000-lumens-three-chip-DLP-projector.aspx#!

   

  Læs mere Details
 • Barco RLM-W14 projektor

  14,500 lumens, WUXGA, 3-chip DLP projector

  Læs mere Details
 • Barco DP4k 32B projektor

  Ultra-bright 4K Barco Alchemy DLP Cinema projector for screens up to 32m

  Læs mere Details
 • Barco DP2K 32B projektor

  Ultra-bright DLP Barco Alchemy Cinema projector for screens up to 32m

  Læs mere Details

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV