Udlejning og produktion indenfor Lyd, Lys, Scene & AV
Siden 1976

Alt indenfor lyd, lys, Scene og AV siden 1976

Europaz A/S er din professionelle samarbejdspartner indenfor udlejning og produktion af løsninger indenfor lyd, lys, scene og AV til alle typer arrangementer.

Vi leverer ikke standard løsninger. Vi tager i stedet udgangspunkt i dit arrangement, og leverer en løsning der passer præcist til dit behov, der matcher dit budget.

Få et tilbud på dit arrangement eller kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Fra 1976 til idag …

Europaz blev oprindeligt stiftet helt tilbage i 1976 som Europaz Agency, med primært fokus på udlejning og booking af artister og kunstnere i underholdsningsbranchen.

I forbindelse med Europaz 30 års jubilæum, skiftede virksomheden ejerkreds. Dette var startskuddet til en komplet nytænkning af Europaz som virksomhed, samt udbuddet af kerneydelser. Den største forandring, var imidlertidig ændringen af det primære fokusområde, som fremadrettet skulle tælle udlejning og salg af lyd, lys, scene og AV. Samtidig skiftede Europaz navn til Europaz A/S.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre firmaarrangement – Kontakt os og hør nærmere.

Medarbejdere

Europaz har et fantastisk personale, samt masser af freelance kontakter

Se hvem vi er her

Lejebetingelser

Hos Europaz følger alle vores udlejninger vores lejebetingelser

Se vores betingelser her

Ledige jobs

Er du job søgende eller freelancer der mangler arbejde indenfor vores branche så kontakt os gerne eller se om der er nogen ledige jobs

Se ledige jobs her

Udpluk af referencer

Se er et udpluk af referencer fra flere forskellige typer arrangementer

Se udpluk af referencer her