Skal du arrangerer en tourproduktion?
MED ERFARING FRA VORES EGNE ARRANGEMENTER OG ANDRE TOURPRODUKTIONER, HJÆLPER VI OGSÅ MEGET GERNE DIG

Lyd, lys, scene eller AV til din tourproduktion

Skal du arrangerer en tourproduktion, hvor behov for professionelt opsætning af lydlys eller AV er af stor vigtighed for at skabe den helt rigtige opmærksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer og andre tourproduktioner sørge for, at netop din bliver en succes. Vigtigst for os er, at alt kører planmæssigt så du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som aftalt.

Vi sikrer din tourproduktion igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor på baggrund af vores mange års erfaring den fornødne know-how omkring branchens lydlys og AV til at sikre det bedste omkring dit produkt.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Det gøres ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde. Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe det bedste event for dig.

Se også; Mandskab & stagehands

Professionelt og stabilt udstyr

Vi benytter udelukkende udstyr fra de førende producenter, for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre arrangement

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet

Vi går altid efter kvalitet, da vi ved at det er sådan man sikrer stabilitet, drift og gennemprøvet funktionalitet.

Lad os inspirere dig med smarte og kompakte løsninger til tourproduktion

Uanset om din tourproduktion er stor eller lille, så lad os med vores erfaring indenfor branchen inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise, fra adskillige vellykkede arrangementer, hvor forskellige smarte og kompakte løsninger inden for lydlys og AV er benyttet, for at effektivere og simplificere tourproduktion – men stadig til samme kvalitet.

Vores lydlys og AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din tourproduktion eller show forløber helt efter planen.

Troværdig og punktlig Tourproduktion

Vi har i mange år, hjulpet en række kunstnere på deres tour med alt indenfor lydlysAV, baggear, tourbusser, tour managere, chauffører, mandskab og stagehands. Kort sagt, alle elementer der tilsammen skaber det bedste fundament for, at din tourproduktion bliver en succes.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

Du vælger hvad dig passer dig bedst

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling.

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil LED Skærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV