Lad os klare teknikken til jeres Musical, revy eller teater
Med erfaring fra adskillige arrangementer, vil vi gerne hjælpe vi dig

Lyd, lys, scene eller AV til Musical, revy eller teater

Skal du arrangerer en musical, revy eller et teaterstykke, hvor behov for professionelt opsætning af lydlys eller AV er vigtigt for at skabe den helt rigtige opmærksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer sørge for, at netop dit arrangement bliver en succes. Vigtigst for os er, at alt kører planmæssigt, så du på dagen trygt kan slappe af, og nyde at alt forløber som aftalt.

Vi sikrer din musical, revy eller et teaterstykke igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor på baggrund af vores mange års erfaring den fornødne know-how omkring branchens lydlys og AV til at sikre det bedste omkring dit produkt.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikrer os, at dit budget holder uden overraskelser. Det gøres ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde. Vi tror på, at vi i fællesskab kan skabe den bedste event for dig.

Professionelt og stabilt udstyr

Vi benytter udelukkende udstyr fra de førende producenter, for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre arrangement

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet

Vi går altid efter kvalitet, da vi ved at det er sådan man sikrer stabilitet, drift og gennemprøvet funktionalitet.

Lad os inspirere din musical, revy eller et teaterstykke

Uanset om din musical, revy eller et teaterstykke er stor eller lille, så lad os med vores erfaring indenfor branchen inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise, fra adskillige vellykkede arrangementer, hvor forskellige løsninger inden for lydlys og AV er benyttet til at skabe det helt rigtige scenografi.

Taler, projektering eller specielle indslag

Vores lydlys og AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at dit modeshow forløber helt efter planen.

Troværdig og punktlig

Vi har i mange år hjulpet en række store musical, revy og teaterstykker med alt indenfor lydlys og AV. Den generelle feedback er meget positiv, da vi tror på, at vi igennem et tæt samarbejde, kan lave det bedste løsning for jer.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

Du vælger hvad dig passer dig bedst

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling.

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV