Skal din virksomhed have en messestand eller afholde en udstilling?
VI KLARER ALT DET TEKNISKE, SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ DIN UDSTILLING

Lyd, lys eller AV til messestand og udstilling

Har du eller din virksomhed brug for en messestand eller skal afholde en udstilling, hvor i har behov for professionel opsætning af lydlys eller AV, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan med vores +42 års erfaring fra adskillige vellykkede arrangementer sørge for, at dit arrangement bliver en succes.
Vigtigst for os er, at du på dagen trygt kan slappe af ved din messestand og nyde, at alt forløber som planlagt.

Vi sikrer din messestand eller udstilling igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning, ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har derfor den fornødne know-how omkring branchens lydlys og AV til at sikre netop din succes.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre os, at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Professionelt og stabilt udstyr

Vi benytter udelukkende udstyr fra de førende producenter, for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre arrangement

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet

Vi går altid efter kvalitet, da vi fra vores mange års erfaring i branchen ved, at det er sådan man sikrer stabilitet, drift og gennemprøvet funktionalitet.

Lad os inspirere dig til din messestand

Uanset om du har behov for en større eller mindre lydlys og AV opsætning til messestand eller en udstilling, så sikrer vi, at dine produkter eller din virksomhed bliver præsenteret præcis som aftalt, og efter aftalte forventning. Vi hjælper gerne med inspiration til lydlys eller AV, inden for dit budget via vores mange års erfaringer fra andre vellykkede arrangementer.

Den helt rigtige belysning til din messestand eller udstilling er altafgørende

Vores lydlys og AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din produktlancering forløber helt efter planen.

Igennem en lang årrække, har vi arbejdet med alle facetter indenfor opbygning og belysning af messestand. Vi har desuden bidraget med rådgivning og ekspertise til udarbejdelse af “blikfang” samt øvrige effekter, såsom laser, LED-skærme, røg mv.

Kort sagt. Vi ved, hvordan dit produkt bliver set – og hvordan det ses bedst.

Vi kan i samarbejde med dig, skabe den bedste messestand eller udstilling lige efter dine behov.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil LED Skærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV