Skal du have renoveret dit lyd, lys eller AV i mødelokale, cafe, restaurant eller sportshal?
VI KAN SIKRE DIG EN STABIL OG FAST INSTALLATION, BÅDE MED ELLER UDEN SERVICE AFTALE

Lyd, lys eller AV Installation i alle former

Skal du have renoveret dit lydlys eller AV i din virksomheds mødelokale, konferencelokale, café, diskotek, bar, restaurant eller sportshal? Så kan vi med vores +42 års erfaring fra adskillige vellykkede installationer hjælpe dig. Vi ligger vægt på at skabe lige præcis dét du har behov for, hverken mere eller mindre.

Vi sikrer dig tryghed igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til branchen, og har på baggrund af vores erfaring den fornødne know-how omkring branchens lydlys og AV , til at finde den bedste løsning for dig.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning, der passer til dine behov og – ikke mindst – dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og det budget der bliver aftalt holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Professionelt og stabilt udstyr

Vi benytter udelukkende udstyr fra de førende producenter, for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre arrangement

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet

Vi går altid efter kvalitet da vi ved, at det er sådan man sikrer stabilitet, drift og gennemprøvet funktionalitet.

Erfaring fra +50 installationer

Vi har adskillige års erfaring i komplette installationer af lydlys, AV og effekter. Det sikrer dig en hurtig og effektiv installation, hvor der lægges vægt på stabilitet, finish samt tilpasning til dit lokale, interiør og stedets anvendelse.

Vi har stor erfaring med installationer på en lang række forskellige typer af lokaliteter. Det tæller bl.a. virksomheder med behov for konferencelokale, diskoteker, caféer, barer, idrætshaller, ridehaller, skoler samt indkøbscentre.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, og tilbyder dig ikke blot en standardløsning. Dette medfører ikke en større omkostning for dig – tværtimod. Vi tager netop udgangspunkt i dine behov, hvilket sikrer, at du ikke betaler for noget du ikke har brug for.

KØB eller LEJE
Vælg det der passer dig bedst

KØB DIN INSTALLATION

Køb din installation, så du har ejendomsretten over udstyret.

Dine fordele

Du ejer dit udstyr – Du skal ikke tænke på, hvem der ejer dit udstyr, og kan derfor gøre præcis hvad der passer dig med udstyret. Dog skal du samtidig selv sørge for en løsning på reparationer, når udstyret går i stykker – Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Europaz, så vil vi være bedst mulig behjælpelige.

LEJ DIN INSTALLATION

Lej en komplet installation af Europaz, så din likviditet ikke løber løbsk.

Dine fordele

Din likviditet påvirkes minimalt – En lejeaftale sikrer, at din likviditet ikke bliver markant. Den sikrer, at din investering blot bliver en månedlig betaling.

Du kan fokusere på det dú er bedst til – Vi sørger for alt! Du skal aldrig spekulere på, om udstyret virker- Om pæren skal skiftes- Hvordan du servicerer udstyret- eller hvordan du indstiller og tilpasser lyden!
Alt er inkluderet i en lejeaftale – også opsætning, programmering, serviceaftale samt nedtagning.

Undgå “overraskelser” – vi tager risikoen – Hvis højtaleren, forstærkeren eller lyseffekterne mod forventning sætter ud – bærer vi hele risikoen. Vi sørger for reparation/udskiftning, mens du i mellemtiden selvfølgelig får leveret et tilsvarende produkt uden beregning.

Vores vagttelefon har altid åbent – Vores vagttelefon har åben 24/7 samt alle årets dage. Har du spørgsmål eller sætter anlægget ud, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil LED Skærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV