Skal du arrangerer en byfest eller en festival?
Så kan vi hjælpe med alt indenfor lyd, lys & scene

Lyd, lys, scene eller AV til din byfest eller festival

Skal du arrangere en byfest eller en festival, så vil vi gerne hjælpe dig. Igennem vores +42 års erfaring fra adskillige succesfulde arrangementer kan vi sørge for, at din byfest også bliver en stor succes. Det vigtigste for os er, at du på dagen trygt kan slappe af, og fokusere på dit veltilrettelagte arrangement.

Vi sikrer din byfest eller festival trygt igennem alle stadier; projektering, planlægning, opsætning, afvikling samt nedtagning ved at skabe en tæt dialog med dig. Vi har et indgående kendskab til forskellige typer events og shows samt branchen varianter af lydlys og AV, hvilket gør os i stand til, at supportere med den fornødne know-how.

Sammen med dig udarbejder vi en lydlys eller AV løsning, der passer til dine behov og ikke mindst dit budget. Vi stiller os ikke tilfreds med godt nok, og vi sikre at dit budget holder uden overraskelser. Ved at betragte dig som samarbejdspartner i stedet for en kunde, tror vi på, at vi sammen kan skabe den bedste løsning for dig.

Professionelt og stabilt udstyr

Vi benytter udelukkende udstyr fra de førende producenter, for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

Når vi rådgiver, tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men vi bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver, for at sikre dig et endnu bedre arrangement.

Vi vægter kvalitet frem for kvantitet

Vi går altid efter kvalitet da vi ved, at det er sådan man sikrer stabilitet, drift og gennemprøvet funktionalitet.

Lad os inspirere dig

Uanset om du skal afholde en byfest eller en mindre festival, så lad os med vores erfaring indenfor branchen inspirerer dig. Vi hjælper gerne med vores ekspertise, fra adskillige vellykkede byfester og festivaler, hvor forskellige løsninger inden for lydlys og AV er benyttet, og som ikke rækker ud over dit budget.

Gode byfest eller festival fortjener god lyd og flot lys

Vores lydlys og AV udstyr er af den absolutte topklasse, hvilket sikrer dig høj ydeevne samt stabil og sikker drift. Derudover har vores mandskab stor erfaring indenfor projektering, opsætning og afvikling – og kan derfor sikre, at din byfest forløber helt efter planen.

Stort eller småt

Hvad enten om du skal arrangere noget stort eller småt inden for byfest eller festival, så har vi stor erfaring inden for begge, og kan derfor hjælpe dig med den rette løsning til netop dit arrangement. Uanset din byfest eller festivallokation kan vi levere lige efter dine behov, og sikre at du får præcis det du ønsker.

Forskellige byfester og festivaler

Igennem vores mange års erfaring har vi efterhånden leveret lyd og lys til rigtig mange forskellige byfester og festivaler, store som små. Vi er vant til at skræddersy en løsningen fra bunden, og mestre derfor de forskellige behov. Vi har arbejdet med nærmest alle store kommuner i landet samt et utal af byer og forskellige lokale festivaler. Et lille udpluk af vores kunder er følgende; Vestjyllands Smukkeste Nostalgi Festival, Skive festival, Distorsion, Brande Rocker samt mange mange flere.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet for

Totalproduktion, delvis produktion eller udlejning

Du vælger hvad dig passer dig bedst

TOTALPRODUKTION

Vi klarer det hele.

Vi tager os af hele teknikken til dit arrangement. Alt fra projektering til bemanding og afvikling.

DELPRODUKTION

Vi tager os af eks. lydproduktion.

Vi tager os af dele af produktion, og står eksempelvis for den samlede lydproduktion.

UDLEJNING

Du lejer udstyr hos os.

Du står selv for projektering, bemanding og afvikling – og lejer blot udstyr samt evt. bemanding.

Udpluk af vores referencer

Se også relateret emner; – Udlejning af Lyd, Lys, Scene eller AV – Arrangører der skal afholde; Event & shows, Koncert & musik, Byfest & festivalTourproduktion, ModeshowMusical, revy & teaterFirma der skal afholde et Firmaarrangement, event & fest, konference eller mødeMessestand & udstilling, Produktlancering eller bruge en Storskærm, Mobil LED Skærm eller Projektorer eller lærredRestauratør der skal afholde Event & shows, Koncert & musik – Generelt Installation af lyd, lys eller AV