Lad os klare teknikken til jeres modeshow

+30 års erfaring i afvikling af modeshows

Erfaring fra Best Seller, Vero Moda, Name It, ONLY, Pilgrimm, TEKO mv.

Lys, lyd, scene og video-produktion til jeres modeshow – du får den samlede løsning hos Europaz. Vi har erfaringen, ekspertisen og hjælper dig gerne i gennem alle faser omkring lyd- og lys produktionen. Vi giver gode råd og deler gerne vores know-how med dig, så du ender ud med det bedst mulige arrangement.

  • Lyd, lys og scene af højeste kvalitet

    Vi benytter udelukkende teknik fra de førende producenter. Det gør vi for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

  • Tager udgangspunkt i dine behov

    Når vi rådgiver omkring modeshows tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men bidrager gerne med viden fra tidligere opgaver for fx VERO MODA, Only og Pilgrimm.

Få tilbud på modeshow her

… eller ring til os med det samme på 70 27 97 27.

Billeder fra tidligere modeshows

Her kan du finde inspiration og se billeder fra nogle af de modeshows vi tidligere har afviklet.

Mere om modeshows

Musik til modeshow

Ingen tvivl om at musikken er et af de væsentligste virkemidler, når man skal afvikle modeshows. Med musikken er det muligt – i sammenspil med lyset – at skabe stemninger, der kan underbygge og sementere det der fremvises på scenen.

Derfor er det yderst vigtigt, at musikken afvikles på en elegant, professionel og glidende måde. Vi bistår gerne med råd og vejledning og står også gerne for selve afviklingen af musikken.

Udpluk af vores referencer

DETTE ER NOGLE AF DE SENESTE OPGAVER VI HAR LØST