Lad os klare teknikken til jeres messestand

Vi har erfaring fra messestande for bl.a. Jyden Bur, Fiat og Hyundai

Skal du fremvise et eller flere produkter på en messe eller udstilling, så er det essentielt med det helt rette fokus og den helt rette oplevelse for at opnå det maksimale udbytte.
Vi har mange års erfaring i, at få vore kunders produkter til at fremstå bedst muligt. I samarbejde med dig planlægger, projekterer, afvikler og evaluerer vi messestanden i henhold til dine mål og dine forventerninger.

  • Lyd, lys og scene af højeste kvalitet

    Vi benytter udelukkende teknik fra de førende producenter. Det gør vi for at sikre dig den bedste ydeevne og ypperste stabilitet.

  • Tager udgangspunkt i dine behov

    Når vi rådgiver omkring messestande tager vi altid udgangspunkt i dine behov – men bidrager gerne med viden fra vore tidligere opgaver for fx Jyden Bur, Fiat og Hyundai.

Få tilbud på messestand her

… eller ring til os med det samme på 70 27 97 27.

Nogle af de virksomheder vi har arbejdet sammen med

Nogle af vore referencer

Billeder fra tidligere messestande

Her kan du finde inspiration og se billeder fra nogle af de messestand vi tidligere har udført for andre virksomheder.

Mere om messestande

Vi har bred erfaring indenfor messestande og belysning

Igennem en årrække har vi arbejdet med alle facetter indenfor opbygning og belysning af messestande. Vi har desuden bidraget med rådgivning og ekspertise til udarbejdelse af “blikfang” samt øvrige effekter, såsom laser, LED-skærme, røg mv.

Kort sagt. Vi ved, hvordan dit produkt bliver set – og hvordan det bedst skal ses.

Sikkerheden i højsædet

At messestanden er sikkerhedsmæssigt 100% i orden er alfa omega. Sikkerhed for dit produkt, dine medarbejdere og dine gæster!

Vi dobbeltsikrer alle effekter, sørget for alt er dimensioneret korrekt og desuden er vores ansvarlige for messestanden uddannet indenfor sceneteknik.